29 Temmuz 2013 Pazartesi

Yeni Başlayanlar için İslam'ın Eşcinselliğe Bakışı Sıkça Sorulan Sorular


Eşcinsellik haram mı? diye bir soru olamaz. Bu haldir, hak ve gerçektir...

Eşcinsellik değil, Livata haramdır... Yani anal sex, arkadan ilişki demektir. Kadın-kadın, erkek-erkek, kadın-erkek kim arasında olursa olsun günahtır. Yasaklanmıstır! Erkek-erkeğe ne kadar günahsa kadın-erkeğe de o kadar günahtır.

Eşcinseller bu hal yüzünden dinden çıkmazlar, tövbeleri seninkinden çok kabul bile olabilir...

Eşcinsel olmak günah değildir, livata haramdır, günahtır... Günahlar çeşitlidir; İçki içmek, yalan söylemek, zina etmek, domuz yemek, gıybet etmek, kul hakkına girmek haramdır, günahtır... Diğer günahların tövbesinin kabulü ne kadar mümkünse livatanın da tövbesi o kadar mümkün hatta +1'dir...

Eşcinsel cehennemliktir diyemezsiniz!

Sizin cehenneme gitme ihtimaliniz ne kadar ise onun ki de o kadardır... Herkes çok bilinmeyenli bir denklemin parçasıdır, kimin nereye gideceğini yalnızca Allah bilir, sen onun neler yaşadığını biliyor musun?

Eşcinsellik hastalık ya da psikolojik rahatsızlık değildir! Sonradan olmaz doğustan gelen bir haldir...

Toplumda tercih edilmesi her açıdan zor olan bir durumu sonradan tercih edemezsiniz, bedeniniz herşeyi ile tercih ettiği için oraya yönelirsiniz...

Eşcinselleri Öldürmek Nefret Suçu Kapsamına Alınmalıdır! Eşcinselleri öldürenlere, küçük kızlara tecavüz edenlere cezai indirim uygulanmaktadır!


Eşcinseli dışlayamazsınız!

Dışlayıp işe almazsanız, bulunduğunuz mekana almazsanız, zalime itersiniz, sonra hayat kadınlığı işi yapmaya başlayınca bir de suçlayamazsınız, vebali sizin boynunadır... Kul hakkını unutmamalısınız!

Eşcinsellere Müslüman nasıl davranmalıdır?

Dünya hayatı senin için bizden çok daha zor deyip yanında olduğunuzu söyleyiniz, bol bol dua ediniz, livatanın haram olduğunu bilmesini sağlayınız, içkiyi bırakamayan alkolikten farkı yoktur, haram olduğunu bile bile içer ancak bırakamıyordur... Livata da böyledir...

Eşcinsel evlilik!

Eşcinseller evlenebilmelidir, alkol içilen yerleri nasıl yasaklayamazsanız, genel evleri nasıl yasaklayamazsanız, eşcinsel evliliklerini de yasaklayamazsınız! Dört duvar arası seni ilgilendirmez!

İnsanın günahı tercih etme hakkı vardır!

Bir insanı sırf alkol içiyor diye diğer tüm hak ve özgürlüklerinden alıkoyamadığınız gibi eşcinselleri de livata günahını işliyor diye temel haklarından mahrum edemezsiniz!

Çocuklarımız eşcinsellere özenirse ne yaparız?

Bu iş özenmeyle bir ömür sürdürülemez! Kısa vadeli bir özenti oldu ise Kusura bakmayın bu sizin eşşekliğinizdir!

Kuran'da Lut kavmi livata yüzünden helak oldu sen ne diyorsun? Diyenler olabilir

Kuran'da helak olan sadece livata günahını işleyenler değildir, günahı sistemli hale getiren bütün kavimler ve özellikle Allah'ı ve gönderdiği peygamberi reddedenler helak olmuştur, helak olayı en çok zalimlere uygulanmıştır... Sen sırf işine geliyor diye bunu kullanamazsın!


Kaynaklar

1 - Konu Fihristi L harfi, Lut içeren ayetler


2 - Helak Edilen kavimler neden Helak edildi?

http://karatasali.blogcu.com/helak-edilen-kavimler-ve-helak-sebepleri/4175401

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder